Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ИНСТРУМЕНТИ ЗА МЕРЕЊЕ ТЕРМО - ХИДРО МЕТРИ Hortimeter MEDIUM - термо-хидро метар (2 точки за известување)

Hortimeter MEDIUM - термо-хидро метар (2 точки за известување)

Цена: 900.00ден
  • Код:
    630
  • Тежина:
    0.000 кг

Термометар и хидрометар, комбинирани во еден уред

Дизајниран за мерење и прикажување на вредностите на влажноста и температурата во просторијата за одгледување.

 

- термометар со хидрометар 
- Максимум и минимум
- Температурен опсег 0 ° ~ 50 ° (32 ° F ~ 122 ° F)
- ° C - ° F размена
- Точност ± 1 ° C RH ± 5%
- Внатрешен хидро опсег: 25% RH до 90%1x 1,5 Volt AAA батерија

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.