Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА ATAMI СТИМУЛАТОРИ ЗА РАСТ И ЦВЕТАЊЕ BLOOMBASTIC 5500 ml - стимулатор на цветање во последните седмици

BLOOMBASTIC 5500 ml - стимулатор на цветање во последните седмици

Цена: 34,550.00ден
  • Код:
    626
  • Тежина:
    6.000 кг

Bloombastic е висококонцентриран стимулатор за последните 4-6 седмици на цветањето. Содржи минерали во комбинација со биолошки фитоефектори, кои водат до засилено цветање и и ги засилуваат заштитните способности на растенијата. 

Компатибилен е со сите програми на ѓубрива, но овозможува да се намали количеството на ѓубриво за цветање ("Bloom"), бидејќи Bloombastic содржи големи количества калиум и фосфор. Формулата на Bloombastic содржи биолошки минерали во комбинација со биолошки стимулатори за да го создаде единствниот хранлив додаток специјално создаден за цветање и зреење на вашите растенија. Уникатната комбинација од елементите во Bloombastic ќе стартува експлозивна шеќерна и цветачка продукција, која ќе осигури лесен, сладок вкус во дополнение на големи компактни пупки. 

Bloombastic исто ќе го стимулира ензимскиот процес  на неколку различни нивоа што ќе ги направи вашите растенија помалку чувствителни на стрес фактори, како што се прекумерна топлина, сух воздух, висок интензитет на светлина, болести и хранливи недостатоци. Оваа цветачка иновација не содржи баластни состојки како Натриум и Хлор. Во споредба со други такви миксирани коктели Bloombastic содржи најмалку 50% повеќе Фосфор и Калиум.


N-P-K вредност: 0-14-15

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
BLOOMBASTIC 5500 ml - стимулатор на цветање во последните седмици

Упатство за употреба: Bloombastic треба да се употребува во последните 4 до 6 седмици од цветањето. Протресете добро пред употреба. 

Дозирање:  Растворете ги вашите основни хранливи ѓубрива (овој производ може да се користи со секоја различна марка на хранливи ѓубрива). После тоа додајте 0.5мл до 1.0мл Bloombastic на литар хранлив раствор. Bloombastic одговара за секакви видови растечки средини (почва, хидропони средини, кокосови влакна) и исто одговара за секакви системи за наводнување.

Состав: Калиумов фосфат, калиум хидроксид, фосфорна киселина, железо EDTA, фосфорен (V) оксид и минерална глина. 

Внимание: Да се чува на место, недостапно за деца. Да се чува при собна температура.