Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА HOUSE AND GARDEN ОСНОВНИ ЃУБРИВА COCOS Grow A+B 5 L - минерално ѓубриво за кокосов медиум

COCOS Grow A+B 5 L - минерално ѓубриво за кокосов медиум

Цена: 4,110.00ден
  • Код:
    620
  • Тежина:
    5.400 кг

Cocos А & В не содржи непотребни агенси за набабрување, како што се цврстите ѓубрива.

 

Таа содржи делови и високо квалитетни хранливи материи, вклучувајќи го и железото EDDHA. Ова им овозможува на растенијата брзо и ефикасно да апсорбира хранливи материи.

 

Постигнете оптимален ефект: Кокосовото влакно е познато по своето капиларно дејство. Овој хранлив медиум може да држи вода и хранливи материи подолго време. Меѓутоа, култивирањето на коксовите влакна бара исклучително прецизен избор на хранливи материи. HOUSE &  GARDEN Coco A &  B е избалансирана храна која обезбеди важна позиција на пазарот. 

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Подготовка на хранителивите материи за резервоарот или контејнерот за хранење:

 

Пополнете две третини од контејнерот за вода. Прво додадете А и добро се меша. Потоа додадете B. Измешајте повторно добро. Подесување на вредноста на EC: започнете го циклусот на раст со EC 1.2, постепено зголемувајте го следејќи го графиконот за раст до крајот на цветањето и завршете со 2.0 на EC. Додадете pH- / долу / или pH + / до / до храната за да ја одржите точната pH вредност. Наполнете го садот наопаку со вода. Доколку е потребно, додадете стимулатори за раст на коренот или цветовите. Вашиот сад за храна е подготвен за прво наводнување.

 ВНИМАНИЕ! Користете калибрирани вредности на EC метарот и pH метарот. Количина: 1 литар е за 250 литри, подготвени за употреба со сите хранливи материи.