Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома САКСИИ ТЕКСТИЛНИ САКСИИ Root Pouch 6L - саксија од геотекстил

Root Pouch 6L - саксија од геотекстил

Цена: 70.00ден
  • Код:
    610
  • Тежина:
    0.050 кг

Root Pouch е изработена одт 100% биоразградлив текстил.

Одговара за надворешно одгледување, со ограничување на распространувањето на вода и хранливите материи и не го ограничува развојот на коренот.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.