Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

Mist Maker DK5-24 - овлажнувач

Цена: 7,440.00ден
 • Код:
  607
 • Тежина:
  5.400 кг

Mist Maker е уред за генерирање на магла, ултразвучно, без греење или употреба хемикалии.

Влагата во просторијата за растење е важен фактор за правилен развој на растенијата. За да го контролирате овој важен фактор, можете да користите уреди како навлажнувачи или одвлажнувачи, во зависност од влажноста во просторијата.

 

 • 10 м должина на кабел

 • Потрошувачка на вода - 400-1600 ml / час

 • Т - опсег - 5-40C

 • 5 приклучоци за генератори

 

Овој висококвалитетен генератор на магла е многу компактен и затоа е идеален за инсталација на многу мали простори за кои е потребна поголема влажност. Може да се користат во многу различни области, како што се затворени градини, аквариуми, фонтани во затворен простор или базени.

Покрај тоа, маглата може да се дистрибуира рамномерно во просторијата за одгледување со помош на вентилатор за циркулација.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Mist Maker DK5-24 - овлажнувач