Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА HESI СТИМУЛАТОРИ ЗА РАСТ И ЦВЕТАЊЕ Hesi Boost 1L - стимулатор за цветање

Hesi Boost 1L - стимулатор за цветање

Цена: 1,420.00ден
  • Код:
    602
  • Тежина:
    1.150 кг

Моќен стимулатор (бустер) за цветање

 

Hesi Boost е многу ефективен цветен стимулатор кој го стимулира растот на цветовите и го скратува времето за жетва. Тоа го зајакнува цветовите, ја зголемува содржината на шеќер во овошјето и ја подобрува состојбата на целото растение и помага за поголем принос и квалитет на културата.

 

Погоден за хидропоника и за одгледување во почва-земја.

 

- За целото растение: HESI Boost ја убрзува растот и разгранетоста  на растот и цветањето, образувајки повеќе разгранетост и густина
- Тоа дава добра основа за силни и стабилни цветови.
- Во цветањето: HESI Boostо поттикнува развојот на пупки и ги прави нечувствителни на околните временски, атмосферски услови
- Го забрзува растот на цвеќето и ги стимулира поголемите цветови
- Стабилноста на цвеќето е значително подобрена и животниот век се зголемува.
- HESI Boost може да се примени со водата што ја наводнувате или спреј за лиснато прскање.
 
 
Содржи овошни екстракти, овошни ензими и овошни шеќери, минерали - фосфор, калиум, магнезиум, калциум, железо и микроелементи од природно потекло.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Hesi Boost 1L - стимулатор за цветање

При поливање: 20 мл на 10 л вода

При прскања: 1-2 мл на 1 литар вода

Начин на користење:

- Добро протресете пред да го користите
- Да се стимулира цветњето: користете го веднаш на почетокот на фазата на цветање
- За фазата на цветање: ставајте нај многу 1-2 пати седмично
- За бавно растечки растенија: примена еднаш или двапати месечно е доволна
- За јадливи плодови: минимум 1-2 седмици период на чекање
- Еден литар е доволен за минимум 500 литра готов за користење, хранлив раствор.
- За одгледување на отворено, можете да користите 4 литри на 10 декари