Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

Drip Clean 250ml - раствор за чистење

Цена: 860.00ден
 • Код:
  599
 • Тежина:
  0.300 кг

Средство за прочистување на капкови системи

House & Garden Drip Clean е исклучително корисна за секој кој користи AutoPot, систем за капка и сите видови наводнување капка по капка. Тоа делува како магнет за тиња и депозити што се акумулираат во цевките и во хранливиот раствор секогаш кога се хранат вашите растенија. Ги зајакнува растенијата, ја подобрува нивната виталност и севкупната одржливост.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
 • 10mL / 100L готови хранливи материи.

 • Користете Drip Clean од самиот почеток за да бидете сигурни дека вашиот систем за наводнување со капка по капка нема да се заглави.

 • Никогаш не користете во стариот и многу валкан систем. Акумулираните веќе депозити и тиња може да ги блокираат цевките неповратно.