Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

Drip Clean 500ml - раствор за чистење

Цена: 1,450.00ден
 • Код:
  598
 • Тежина:
  0.600 кг

 

Средство за прочистување на капкови системи

House & Garden Drip Clean е исклучително корисна за секој кој користи AutoPot, систем за капка и сите видови наводнување капка по капка. Тоа делува како магнет за тиња и депозити што се акумулираат во цевките и во хранливиот раствор секогаш кога се хранат вашите растенија. Ги зајакнува растенијата, ја подобрува нивната виталност и севкупната одржливост.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Drip Clean 500ml - раствор за чистење
 • 10mL / 100L готови хранливи материи.

 • Користете Drip Clean од самиот почеток за да бидете сигурни дека вашиот систем за наводнување со капка по капка нема да се заглави.

 • Никогаш не користете во стариот и многу валкан систем. Акумулираните веќе депозити и тиња може да ги блокираат цевките неповратно.

Нови продукти