Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
 •      
Дома АКСЕСОРИ-ДОДАТОЦИ ТОРБИЧКИ И УРЕДИ ЗА ЕКСТРАКЦИЈА Secret-Icer 5бр - сет на кеси за ладен екстракт

Secret-Icer 5бр - сет на кеси за ладен екстракт

Цена: 4,640.00ден
 • Код:
  584
 • Тежина:
  0.200 кг

Поставени една во друга. Додајте мраз и размачкајте со миксер. Кога водата ќе  истече, производот останува меѓу торбите.

 

Комплет од 5 торби:

 • жолта 190μm;
 • црвена 120μm;
 • зелена 70μm;
 • сина 45μm;
 • црна 25μm

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.