Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

TA GrowStream 40 - Аеропонски систем

Цена: 54,600.00ден
  • Код:
    577
  • Тежина:
    234.000 кг

Системот TA GrowStream 40 е модерен уред поставен да ги задоволува нашите дневни потреби. Оваа најсовремена единица обезбедува совршено ниво на кислород во хранливиот раствор и ви овозможува да постигнете најголеми приноси. Тој е брз, флексибилен и може да се користи за размножување, како и производна единица, што ни дава огромна предност да го отстраниме товарот од пресадување и да ја подобриме производната фаза.

 TA GrowStream 40 е модуларен и проширен систем. Тие се погодни за сите области на растење:
 

Секој систем GrowStream доаѓа со комплет целосни упатства.
 

TA GrowStream 40
 Капацитет на растението: 40 парчиња (2,40 м2)
 
 L = 224 - Ш = 105 - Н = 57 см
 
 Капацитет на резервоар: 200 л

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
TA GrowStream 40 - Аеропонски систем