Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      

TA GrowStream 20 - Аеропонски систем

Цена: 34,360.00ден
  • Код:
    576
  • Тежина:
    27.000 кг

 

TA GrowStream 20  е аеропоничен систем за одгледување на растенија под вештачко осветлување со автоматско воведување на исхрана до корените.

Оваа единица обезбедува совршено ниво на кислород во хранливиот раствор и ви овозможува да постигнете најголеми приноси.

TA GrowStream 20 може да се користи и за размножување како производна единица. Го елиминира товарот на пресадување и ги подобрува производните фази.

 Капацитет на растението: 20 парчиња

 Димензии: 130х67х44 см

 Ефективен капацитет на резервоарот: 90Л

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нови продукти

Најпродавани