Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

TA GrowStream 10 - Аеропонски систем

Цена: 20,250.00ден
  • Код:
    575
  • Тежина:
    29.000 кг

Оваа единица обезбедува совршено ниво на кислород во хранливиот раствор и ви овозможува да постигнете најголеми приноси.

TA GrowStream 10 може да се користи и за размножување како производна единица. Го елиминира товарот на пресадување и ги подобрува производните фази.
TA GrowStream 10 е модуларен и проширен систем. Тие се погодни за сите области на растење:
Благодарение на својата издолжена форма.  Капацитет на растението: 10 парчиња
  Димензии: 110x46x55 см
  Ефективен капацитет на резервоарот: 50Л

 

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
TA GrowStream 10 - Аеропонски систем