Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
 •      

HydroCloner Spinner 72 - хидропонски систем

Цена: 19,020.00ден
 • Код:
  571
 • Тежина:
  15.000 кг

Систем за резници (клонови)

Најефективен GHE хидропоничен систем , дизајниран за максимален проток на кислород во корените.

Овој систем, кој се користи во најголемите лаборатории во САД, како што се Argonne National Laboratory и Los Alamos National Laboratory, покажаа најдобри резултати во темпото на развој од кој било друг тестиран систем досега.

 

 • Димензии: 67x67x31cm
 • Капацитет: 60 L
 • Број на гнезда: 72
 • Сетот од серијата е вклучен во секој системFlora.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.