Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      

CuttingBoard - тава за резници

Цена: 5,710.00ден
  • Код:
    570
  • Тежина:
    2.600 кг

систем за резници (клонови) - 27 бр.

Исклучително добар систем за развивање на силни, здрави и прилагодливи растенија со здрав систем на корења. CuttingBoard може да се користи и од професионалци и од почетници, како и од истражувачи, професори и ботанички професори. Погоден за искоренување на овошни дрвја, ореви и бадемово дрво, декоративни грмушки, овошје, зеленчук и цвеќиња.

  • Димензии: 66х30х14cm
  • Капацитет: 13 L
  • Број на гнезда: 27
ВНИМАНИЕ! Не оставајте ги коренските исечоци долго време, бидејќи нивните корени може да станат неуредни и тешко да се отстранат и отпуштат.

Бесплатен подарок за секој систем!

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.