Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

AquaFarm - хидропонски систем

Цена: 4,600.00ден
 • Код:
  565
 • Тежина:
  5.400 кг

Eфикасен, сигурен, лесен за користење и економичен

Системите AquaFarm и помалите WaterFarm се базираат на првиот "домашен" хидропонски систем изграден во 1975 година. Растенијата се вкоренети во слој од керамика преку резервоар за хранливи материи кој се пумпа преку воздушна колумна и во исто време се аерира. Така, растворот збогатен со кислород постојано ги испира корените, обезбедувајќи извонреден раст.

Комплетот вклучува:

 • воздушна пумпа ACO-2201 - 220V, 1.8W; притисок> 0.012Mpa, 1.3L / min - 1 година гаранција
 • голем резервоар кој овозможува лесно стабилизирање на работниот раствор;
 • доволно простор за корените
 • Системот доаѓа со лесни и детални упатства за монтажа и употреба со минимално одржување обезбедува брз и стабилен раст, супериорен цут и одличен принос
 • големини 46x46x43cm, вкупен волумен приближно 45 литри, ефикасен волумен 35л

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
AquaFarm - хидропонски систем

Нови продукти