Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

Cornwall - озонатор

Цена: 2,660.00ден
 • Код:
  557
 • Тежина:
  0.300 кг

Озонот е исклучително активна форма на кислород.

 

Тој има силно закиселувачко дејство врз секакви супстанции, затоа се користи за неутрализирање на миризби и гасови, микроорганизми и штетници. Озонаторот Cornwall е уред кој се бори и уништува ефективно миризби, испарувања и спори!Уредот е со вграден тајмер за автоматско вклучување и исклучување, лесен за монтирање и ефективен за ширење на озонот во просторијата преку вентилатор.

 

Елиминира:

- мириси (на пример, мувла, цигари, мачји) и штетни гасови (на пр. органски растворувачи);
- бактерии, микроорганизми и спори на мувла и габи; - го спречува ширењето на прашините, иритантите за миленичиња и лебарките;
- целосно ја стерилизира животната средина во просторијата.

 

 

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Cornwall - озонатор

Инструкции за употреба:

 •  Инсталирајте го озонаторот со двострана леплива лента или со помош на дупките на задниот дел на уредот на висина од 1,2м - 2м и приклучок во штекерот. (Уредот може да се користи само за да работи правилно кога е прикачен на ѕид.)
 •  Индикаторот за напојување ќе се вклучи автоматски. Притиснете го копчето "OPERATING INTERVAL" за да одберете колку време ќе потрае 1 час, 2 часа, 6 часа, 8 часа или 12 часа. Индикаторот ќе го прикаже поставеното време. Стандардното поставување е 6 часа со озон за 20 мин.
 •  Поставете го времето што сакате да го работите - 10мин, 20мин. или 30 мин. 
 • Кога ќе завршите, затворете го капакот.
 • За да застанете, притиснете го копчето "STOP" или исклучете го од електричната мрежа.
 • Ако не го користите апаратот подолго време, исклучете го од напојувањето.

Технички додатоци:

 • Влезен напон: + - 10% AC220V
 • Моќност: 7W
 • Емисија на озон: 200 mg / h
 • Работно време: 0-30 минути
 • Прилагодлив работен циклус: 1-12 часа
 • Димензии: 22x10.5x5 cm


 Мерки за сигурност:

 • Не вдишувајте директно од уредот!
 • Чувајте се подалеку од деца!
 • Чувајте на ладно и ладно место!
 • Ако не го користите апаратот подолго време, исклучете го од електричната мрежа!
 • Користете само кога апаратот е прикачен на ѕидот!

 

ВНИМАНИЕ! Озонот може да предизвика корозија на метални делови и оштетување на органската материја!

ОЗОНОТ ИМА ШТЕТНО ДЕЈСТВО И ВРЗ ЧОВЕКОТ. ЗА ЦЕЛОСНА БЕЗБЕДНОСТ НЕ ОСТАБУВАЈТЕ ВО ПРОСТОРИЈАТА, ДОДЕКА УРЕДОТ РАБОТИ И ПРОВЕТРЕТЕ ПОСЛЕ ТОА.

Нови продукти