Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ РЕФЛЕКТОРИ ОТВОРЕНИ РЕФЛЕКТОРИ Elektrox Starter Tray со CFL сијалици 2x55W - рефлектор за CFL сијалици

Elektrox Starter Tray со CFL сијалици 2x55W - рефлектор за CFL сијалици

Цена: 5,710.00ден
  • Код:
    556
  • Тежина:
    2.500 кг

Рефлектор во комплет со две сијалици CFL 2x55W.

 

Погоден за 'ртење, како и за вегетација и цветање.

 

Главната функција на рефлекторот е да ја рефлектира светлината кон растенијата, да ја покрие максималната површина и да ја рефлектира максималната светлина од сијалицата. Отворените рефлектори рамномерно ја распрскуваат светлината директно врз растенијата.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Elektrox Starter Tray со CFL сијалици 2x55W - рефлектор за CFL сијалици