Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ РЕФЛЕКТОРИ ОТВОРЕНИ РЕФЛЕКТОРИ Adjust-A-Wings AVENGER (medium)- рефлектор за сијалица 400W-600W

Adjust-A-Wings AVENGER (medium)- рефлектор за сијалица 400W-600W

Цена: 7,570.00ден
  • Код:
    553
  • Тежина:
    3.100 кг

Adjust-A-Wings е рефлектор од висока класа, снабден со Super Spreader за уште повисока ефективност.

 

Произведен од највисококвалитетни материјали, овој рефлектор носи редица бенефици како за растенијата, така и за градинарите.

 

КАРАКТЕРИСТИКИ: 

- Два пати повеќе сила и ефективност од други рефлектори на светскиот пазар; 

- Зголемување на површината за одгледување, при секоја сијалица, до 75%; 

- го зголемува производството на сијалицата до 50%; 

- ја намалува топлината, штеди енергија; 

- отпорен на корозија; 

- 97% рефлексија; 

- Стаклено покривало Super Alloy; 

- Регулирачки двојни, параболични рефлектори.

- Големина - 70см х 55см

 

 

Главната функција на рефлекторот е да ја рефлектира светлината кон растенијата, да ја покрие максималната површина и да ја рефлектира максималната светлина од сијалицата. Отворените рефлектори рамномерно ја распрскуваат светлината директно врз растенијата.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Adjust-A-Wings AVENGER (medium)- рефлектор за сијалица 400W-600W

Нови продукти