Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ РЕФЛЕКТОРИ ОТВОРЕНИ РЕФЛЕКТОРИ Lucilu Wing - рефлектор за сијалица 400W-600W

Lucilu Wing - рефлектор за сијалица 400W-600W

Цена: 5,100.00ден
 • Код:
  551
 • Тежина:
  1.630 кг

Алуминиумски рефлектор кој рефлектира 95% од светлината

 

Ефективно искористување на светлина и рефлексија. Формата и неговите рефлектирачки способности го прават за 30% поефективен од конвенционалните рефлектори.

Има специално "PVD" покривало (стаклено покривало), предодредени да ги рефлектира боите од спектарот, кои се важни за фотосинтезата - црвено, портокалово и сино. Покривалото истотака го заштитува рефлекторот од корозија, така да станува силно рефлектирачки. Идеален за употреба во малечки пространства. Четирислоен, супер рефлектор! 

Овие уникатни 4-слојни, стаклени - емајлирани покривала немаат само максимална рефлектирачка способност, туку и се фокусираат врз специфичните делови на светлосниот спектар.

 

 • 95%  рефлектирање на светлината

 • Оптимален спектар на бои

 • Фасонка Е40

 • За 400 и 600 W светлински извори

 • 505 x 500 m

 

 

Главната функција на рефлекторот е да ја рефлектира светлината кон растенијата, да ја покрие максималната површина и да ја рефлектира максималната светлина од сијалицата. Отворените рефлектори рамномерно ја распрскуваат светлината директно врз растенијата.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Lucilu Wing - рефлектор за сијалица 400W-600W

Нови продукти