Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

Multiflow - хидропонски систем

Цена: 72,600.00ден
  • Код:
    534
  • Тежина:
    10.000 кг

Хидропонските системи  Multiflow се целосно автоматизирани хидропонски системи кои се исклучително ефикасни.

Multi-Flow Flood и Drain System заменува многу рачна работа во растењето, сè што треба да направите е да го задржите резервоарот полн со свеж хранлив раствор и да ја менувате водата секоја недела, системот ќе се грижи за сè друго. Работи со главната кофа за автоматизација на вашиот циклус на наводнување и одвод на вода. Главната кофа има внатрешни два лебдечки прекинувачи кога тајмерот е вклучен за автоматски да ги наполни сите садови во системот и прекинувачите го спречуваат прелевањето и потоа го испразнуваат системот назад во резервоарот.

The Multi-Flow Flood и Drain системите вклучуваат 

- Главна кофа - контролер 
- резервоар
- Затворени саксии со дренажни дупки 
- Отворени саксии 
- сите потребни цевководи и фитинзи 
- Системот НЕ вклучува тацни за саксиите, иако тие се прикажани на сликата. Тие се продаваат одделно.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Multiflow - хидропонски систем

Нови продукти