Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

GSE Mini Grower - Мини Фармер

Цена: 30,410.00ден
  • Код:
    48
  • Тежина:
    3.900 кг

Mini Grower е мултифункционален затворен контролер за вештачки светлосни системи.

 

Го поставува интервалот на осветлување за 9X600W светилки, го поставува интервалот на полнење со својот тајмер за вода и ја регулира климата со неговата температура и регулатор за негативен притисок. Сите врски се поврзани со приклучоци со капи и може да се контролираат со главниот прекинувач 3x16A.

 

Технички податоци:

- Главниот прекинувач 3x16A
- 24-часовен тајмер со 36 ч резервна моќност, 30 мин. подесување
- Дигитален тајмер за вториот пулс 230V50HZ 10A
- GSE дигитален фан контролер 
- Релеи: 4x16A 230V
- Класа на безбедност: IP44
 

 

Контролерите во голема мера ја олеснуваат вашата работа и синхронизацијата помеѓу уредите во вашата соба за одгледување. Тие обезбедуваат целосна контрола врз елементите што ги сочинуваат вашите системи за осветлување и вентилација.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
GSE Mini Grower - Мини Фармер

Нови продукти