Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
 •      
Дома ГРОУБОКСОВИ АКСЕСОАРИ ЗА ГРОУБОКСОВИ Dry Net 90 - мрежа за сушење на растенија

Dry Net 90 - мрежа за сушење на растенија

Цена: 3,250.00ден
 • Код:
  528
 • Тежина:
  3.000 кг

Drynet ви овозможува да ги исушите вашите растенија директно во вашиот гроубокс без никакви проблеми.

 

Drynet доаѓа во удобна кружна торба и е подготвена за употреба во рок од неколку секунди. Едноставно откопчајте ги патентите на торбата и слоевите за сушење ќе се отворат речиси магично. Закачете ја Drynet во вашиот гроубокс и оставете го вашиот систем за вентилација вклучен за време на сушењето: навистина едноставно и ефикасно решение! 

 • Ширина отворен: 90см
 • Височина кога е отворен: 180см 
 • Дијаметар кога е спакуван: 35см 
 • Височина кога е спакуван: 10см 
 • Нивоа: 6 
 • Одвојливи делови: 2x2 нивоа

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.