Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома КОНТРОЛЕРИ G SYSTEMS КОНТРОЛЕРИ GSE controller - контрола на влажноста, температурата, притисокот и мин. брзина

GSE controller - контрола на влажноста, температурата, притисокот и мин. брзина

Цена: 12,790.00ден
  • Код:
    47
  • Тежина:
    0.500 кг

 Дигиталниот контролор за  вентилатор зависи од влажноста и температурата на контролорот на воздухот во затворен и надворешен простор

 

Контролорот на вентилаторот ја одржува влажноста и постојаната собна температура и помал притисок за да се избегне испарување на аромата. Тоа може лесно да се контролира: потребната влажност, температурата и нискиот притисок во просторијата се прилагодуваат со три копчиња. Три LED светла го прикажуваат статусот и контролниот статус.

 

Размери и технички податоци:

- Пакување: ШхВхД = 130х80х70мм
- Контролер: ШхВхД = 160x100x90мм
- Наменета за: 2x600W / TRIAC 2x16A
- Волтажа: 230V / 50Hz
- Дигитални сензори 5V Мерење на температурата од -55 ° C до + 125 ° C (-67 ° F до + 257 ° F)
0.5 ° Точност од -10 ° C до + 85 ° C
- Точност на влажност: ± 4.5% RH
- Класа на безбедност: IP44
 

 

Контролерите во голема мера ја олеснуваат вашата работа и синхронизацијата помеѓу уредите во вашата соба за одгледување.Тие обезбедуваат целосна контрола врз елементите што ги сочинуваат вашите системи за осветлување и вентилација.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
GSE controller - контрола на влажноста, температурата, притисокот и мин. брзина