Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

ATA Zyme 1L - ензимски додаток

Цена: 850.00ден
 • Код:
  520
 • Тежина:
  1.150 кг

ATA Zyme го прави прифаќањето на хранливите материи полесно за растението и го намалува ризикот од преѓубрување.

Ја стимулира микрофлората во почвата и на тој начин има огромно позитивно влијание врз развојот на кореновиот систем, растењето и цветањето на приносот. Ata zyme ги разградува мртвите растенија и кореновите остатоци во субстратот и на тој начин го намалува ризикот од заболувања на почвата.

 • Органски мултиензимски препарат.
 • Го забрзува усвојувањето на храна од растенијата.
 • Ја зголемува работата на коренот и процесот на растење.
 • Ја стимулира работата на микроорганизмите во почвата.
 • Ги намалува ризиците од заболување на почвата.
 • Ја намалува веројатноста од преѓубрување.
 • Прочистува капка по капка и секакви системи за наводнување.
 • Додаток на редовните основни ѓубрива.
 • Еднаш седмично за време на експлоатација.
 • За почва, хидропоника, кокосови влакна.

 

 

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
ATA Zyme 1L - ензимски додаток

Дозирање: 2ml/L вода.  Препорачливо е да се користи еднаш седмично.

Внимание: Да се чува на собна температура. Птотресете добро пред употреба! Да се чува на место, недостапно за деца.