Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ЃУБРИВА ATAMI ДРУГИ ДОДАТОЦИ ATA Clean 1L - раствор за прочистување

ATA Clean 1L - раствор за прочистување

Цена: 1,370.00ден
  • Код:
    519

ATA Clean гарантира дека системот за наводнување останува во добра состојба, без бигор.

 

Ата-Clean го заштитува системот и отстранува од одлагање на калциум, железен фосфат и седименти алги, што помага за оптималното наводнување. Овој органски прочистувачки препарат е еколошки чист и не е штетен за растението.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Примена: Предодреден за употреба со вода од чешма. Користете го превентивно цело време. Прво пригответе го растворот, регулирајте го нивото на pH и на ЕС меѓу 1,2-2,3, после оставете растворот да се сталожи и додајте Ata-Clean.

Дозирање: (1:10.000): 1 ml/10 литри вода.