Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ИНСТРУМЕНТИ ЗА МЕРЕЊЕ МИКРОСКОПИ ActiveEye/Lumagny - џебен микроскоп со LED осветлување

ActiveEye/Lumagny - џебен микроскоп со LED осветлување

Цена: 870.00ден
  • Код:
    518
  • Тежина:
    0.000 кг

Микроскопот е корисна алатка во градинарството. Благодарение на тоа, можете да ја следите и зрелоста на вашите растенија и почетните фази на присуство од штетници.

Овозможува детално следење на процесот на зреење, како и правилно дијагностицирање на разни болести во рана фаза. Неопходен помошник во донесувањето на правилни одлуки за вашите растенија.

Зум до 100 пати

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
ActiveEye/Lumagny - джобен микроскоп с LED осветление