Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА АКСЕСОАРИ Y - ТРОЈНИЦИ Метален тројник ⌀ 3 х 160

Метален тројник ⌀ 3 х 160

Цена: 2,220.00ден
  • Оценка: (0)
  • Код:
    515
  • Тежина:
    0.650 кг

Тројник ⌀ 3 х 160

 

 

Свежиот воздух е ваш пријател! Секоја соба за одгледување (indoor) мора да има добро дизајниран систем за вентилација. За вашата култура да биде со добар квалитет, треба да размислите за добро прочистување на воздухот како и внесување свеж воздух во просторијата. 

Тројниците се компоненти за рагранување на системот за вентилација. Благодарение на нив можете да ги прилагодите раздвоените елементи во просторијата за одгледување.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нови продукти

Најпродавани