Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома КОНТРОЛЕРИ G SYSTEMS КОНТРОЛЕРИ GSE controller - контролa на температура, притисок и мин. брзина

GSE controller - контролa на температура, притисок и мин. брзина

Цена: 12,830.00ден
  • Код:
    46
  • Тежина:
    0.500 кг

Дигиталниот контролер за вентилаторот GSE е контролор на воздухот за внатрешен и надворешен воздух зависен од температурата

 

Контролорот на вентилаторот постојано ја одржува собната температура и под низок притисок за да избегне испарување на аромата. Може лесно да се контролира, саканата температура, минималната брзина и притисокот во просторијата се подесуваат со три копчиња. Овој контролер може да се користи само како регулатор на издувниот воздух доколку има природен проток на воздух.

 

Технички податоци:

- Контролер: 160x100x90mm 
- Предназначен за: 2x600W / TRIAC 2x16A 
- Волта: 230V / 50Hz 
- Цифров сензор 5V Мери температури од -55 ° C до +125 ° C (-67 ° F до 257 ° F) 
- 0.5 ° Cо точност од -10 ° С до +85 ° С 
- Точност на влажността: ± 4,5% RH 
- Класа на заштита: IP44

 

Контролерите во голема мера ја олеснуваат вашата работа и синхронизацијата помеѓу уредите во вашата соба за одгледување. Тие обезбедуваат целосна контрола врз елементите што ги сочинуваат вашите системи за осветлување и вентилација.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
GSE controller - контролa на температура, притисок и мин. брзина