Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА АКСЕСОАРИ Y - ТРОЈНИЦИ Метален тројник ⌀ 2 х 160 / 250

Метален тројник ⌀ 2 х 160 / 250

Цена: 3,460.00ден
  • Код:
    510
  • Тежина:
    0.900 кг

Тројник ⌀ 2 х 160 / 250

 

 

Свежиот воздух е ваш пријател! Секоја соба за одгледување (indoor) мора да има добро дизајниран систем за вентилација. За вашата култура да биде со добар квалитет, треба да размислите за добро прочистување на воздухот како и внесување свеж воздух во просторијата. 

Тројниците се компоненти за рагранување на системот за вентилација. Благодарение на нив можете да ги прилагодите раздвоените елементи во просторијата за одгледување.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.