Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома КОНТРОЛЕРИ G SYSTEMS КОНТРОЛЕРИ GSE controller - контрола на температура и мин. брзина

GSE controller - контрола на температура и мин. брзина

Цена: 5,850.00ден
  • Код:
    45
  • Тежина:
    0.500 кг

Контролорот за минимална брзина е контролор зависен од температурата за проветрени простории со еден или повеќе вентилатори

 

Регулатор на минимална брзината ја одржува температурата константна и го спречува падот на брзината под одреден минимум. Може лесно да се контролира, температурата и минималната брзина се подесуваат со помош на две копчиња.

Контролерите во голема мера ја олеснуваат вашата работа и синхронизацијата помеѓу уредите во вашата соба за одгледување.Тие обезбедуваат целосна контрола врз елементите што ги сочинуваат вашите системи за осветлување и вентилација.

 

Технички податоци и размер:

- Контролер: ШхВхД = 160x100x90mm
- Предназначен за: 2x600W / TRIAC 2x16A
- Volts: 230V / 50Hz
- Цифровите сензор 5V Мерки температури од -55 ° С до + 125 ° С (-67 ° F до + 257 ° F)0.5 ° Со точност од -10 ° С до + 85 ° С
- Класа на заштита: IP54

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
GSE controller - контрола на температура и мин. брзина