Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома КОНТРОЛЕРИ G SYSTEMS КОНТРОЛЕРИ GSE Water Timer - Тајмер за Вода

GSE Water Timer - Тајмер за Вода

Цена: 6,610.00ден
  • Код:
    43
  • Тежина:
    0.500 кг

Тајмерот за наводнување служи за контрола на пумпата.

 

Тајмерот е идеален за поставување на EBB &  Flow системи и редовни пумпи за вода или воздушни системи. Временскиот интервал може да се постави индивидуално за наводнување за ден и ноќ. Тајмерот пристигнува составен во водонепропустливо куќиште, компатибилна мрежна конекција и 4m кабел со сензор за светлина кој детектира дневно / ноќно време и го прави совршен контролер за влажни простории.

Сите производи на GSE имаат 2 годишна гаранција.

 

Контролерите во голема мера ја олеснуваат вашата работа и синхронизацијата помеѓу уредите во вашата соба за одгледување. Тие обезбедуваат целосна контрола врз елементите што ги сочинуваат вашите системи за осветлување и вентилација.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
GSE Water Timer - Тајмер за Вода

Нови продукти