Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

CORNWALL - контролер за влажност

Цена: 2,390.00ден
 • Код:
  458
 • Тежина:
  0.000 кг

За автоматско прилагодување на влажноста под одредена вредност со вклучување на вентилација или друг модул за сушење.

 

Постои, исто така, режим на "влажност" во кој се одржува влажноста за да се задржи одредена вредност со вградување на навлажнувач.

 

Ве молиме прочитајте ги упатствата пред употреба:

 • Пред поставување на влажноста, изберете го начинот на работа - сушење (икона: сечило) или навлажнување (икона: капки). Во сув режим, контролорот обезбедува струја кога влажноста ја надминува поставената вредност, во режимот за влажност - кога важноста паѓа под зададената вредност. 
 • За да го промените режимот на работа - притиснете заедно ON / OFF и "стрелка нагоре" 3 секунди.
 • Стандардно поставување: Влажност (SET): 40%; Режим: Навлажнување;
 • Прилагодете влажност - притиснетеON/OFF 

 

Режим „НАВЛАЖНУВАЊЕ“ (икона: капки):

со стрелките, поставете ја вредноста на SET на најмалку 5% над влажноста на RH (ова е моментално измерената влажност). По неколку минути, индикаторот ќе стане зелен и контролорот ќе почне да се храни; Кога влажноста на просторијата (RH) го достигне SET поставувањето, индикаторот светнува црвено, капките исчезнуваат од екранот и контролорот ја прекинува тековната набавка.

 

Технички податови

 • 230V, 50Hz 
 • максимално оптоварување: 16A / 3680W резистивни; 2A / 460W индуктивни (вентилатор);
 • работна температура: 5 ° C-40 ° C Температура на складирање: -10 ° C до 50 ° C
 • Точност: 5%
 • период на известување: 10s

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
CORNWALL - контролер за влажност