Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома УНИШТУВАЧИ НА МИРИСИ ONA ONA Breeze Fan - ароматичен вентилатор

ONA Breeze Fan - ароматичен вентилатор

Цена: 4,770.00ден
  • Код:
    456
  • Тежина:
    1.000 кг

Моделот на ONA - Breeze fanсега е веќе обновен и сега има навистина достапна цена.

 

Тој е полесен, користи помалку енергија користејќи 4 литри ONA гел кофа или 4 литри ONA гел тегла. Ова го прави Breeze вентилаторот идеален за отстранување на несакани мириси. Успешно неутрализира области до 160 квадратни метри (500 кубни метри) во период од 3-6 недели. Периодот ќе се разликува во зависност од температурата на околината и влажноста на просторијата.

Breeze fan се применува во многу индустрии поради неговата ефикасност и компактната големина.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.