Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА BIO NOVA ОСНОВНИ ЃУБРИВА Soil SuperMix 1L - биоминерално ѓубриво за раст и цветање

Soil SuperMix 1L - биоминерално ѓубриво за раст и цветање

Цена: 1,330.00ден
 • Код:
  452
 • Тежина:
  0.000 кг

Производ со 100% органско потекло, со основни елементи, нужни како за периодот на растење, така и за цветање, а нивната комбинација во еден производ, ја прави неговата примена многу полесна. 

 


Soil-SuperMix е еднокомпонентно минерално-органско ѓубриво на основа на Hydro-SuperMix и е специјално погоден за системи со почви. Хранливите материи за одгледување и цветање и A / B се комбинираат во рамките на еден производ, што го прави одгледуавњето многу лесно.

 

Ова ѓубриво се состои од:

 • Макро елементи како NO3, NH4, NH2, SO4, P, K, Ca

 • Mg и Si

 • Хелатирани микроелементи како Fe, Mn, Zn, B

 • Cu и Mo

 

Ова ѓубриво се апсорбира директно и е со доволно ниско ЕС. Освен тоа органските компоненти работат како добар буфер!  SuperMix ја подобрува оптималната состојба на почвата, активно го стимулира развојот на коренот. Бидејќи Soil SuperMix е делумно органски органичен, ова ѓубриво не може да се примени во drip или ebb-flow система (органските материи содржат голем број крупни честици).

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Soil SuperMix 1L - биоминерално ѓубриво за раст и цветање

Дозирање: 2-4 пати седмично, 2,8-3,5ml/1L вода. Бројот зависи од гоелмината на растението, видот и од климатските услови.