Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА ATAMI СТИМУЛАТОРИ ЗА РАСТ И ЦВЕТАЊЕ Bio Bloombastic 250 ml - органски стимулатор на цветање за последните недели

Bio Bloombastic 250 ml - органски стимулатор на цветање за последните недели

Цена: 2,400.00ден
 • Код:
  450
 • Тежина:
  0.250 кг

Bio Bloombastic е висококонцентриран засилувач за последните 4-6 седмици на цветањето.

Содржи минерали во комбинација со биолошкии фитоефектори, кои водат до засилено цветање и ги засилуваат заштитните способности на растенијата. Кога се употребува правилно создава убави, големи и ароматни цветови и плодови со органски вкус. Компатибилен е со сите програми со ѓубрива но придонесува да се намали количеството на основното ѓубриво за цветање ("Bloom"), бидејќи Bio Bloombastic содржи големи количества калиум и фосфор.

 

 • Експлозија на шеќери и производство на цветови.
 • Содржината на ензими помага процеси на различни фронтови.
 • Масивно производство на цветови.
 • Огромно зголемување на крајната тежина.
 • Заштита против стрес.
 • Појачување на имунолошкиот систем
 • Стимулирање на поцврсти клеточни структури.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Bio Bloombastic 250 ml - органски стимулатор на цветање за последните недели

ПрименаДодајте во последните 4 до 6 недели од фазата на цветање.

N-P-K вредност: 0-9-12

Дозирање: 1-2ml/L вода

Не одговара на системи за наводнување!