Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА ФИЛТРИ CAN LITE/ORIGINAL ФИЛТРИ CAN Lite Ø 160 - 800 m3/h - карбонски филтер за прочистување на воздух

CAN Lite Ø 160 - 800 m3/h - карбонски филтер за прочистување на воздух

Цена: 7,520.00ден
  • Код:
    443
  • Тежина:
    5.000 кг

Кога е во прашање филтрирањето на воздухот и иновации во вентилационите системи, фирмата Can-Filters е лидер на пазарот.

 

Филтрите Can-Fan се идеални за користење во градинарството, при одгледување на затворено. Содржат Virgin активен јаглен, специјално формулиран да одговара на вашите критериуми за работа! Can-Filters осигуруваат најдобра контрола врз миризбите благодарение на активниот јаглен во нив - CKV-4 (вид јагленород). Специјалните димензии и големата површина дава потполно исчистен воздушен проток и 99% отстранување на миризбите. Сигурни филтри изработени од висококвалитетен материјал.

 

 

Свежиот воздух е ваш пријател! Секоја просторија за одгледување (indoor) мора да има добар систем за вентилација. Затоа, за вашите култури да бидат со викот квалитет, треба да мислите на прочистување, внесување на свеж воздух во просторијата за огледување и вентилација! Филтерот е важен дел во составувањето на еден систем за вентилација. Функцијата на филтрите е да го освежат и прочистат воздухот. Го спречуваат излегувањето на остри миризби од прсторијата!

 

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
CAN  Lite Ø 160 - 800 m3/h - карбонски филтер за прочистување на воздух
- Филтер: CAN-Lite 800 
- Материјал: Челик 
- Должина: 33см 
- Тежина: 5 кг 
- Тежина на карбонот: 3,4 кг 
- Дијаметар: 30 сантиметри 
- Дебелина на слојот на активен јаглен: 5см 
- Техничеи капацитет: 880 m3 
- Практички Капацитет: 800 m3 
- Отвор: 200/160/150