Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
 •      
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ ЛАМПИ CFL ЛАМПИ PowerPlant - Envirogrow 150W, 14000K компактна флуоресцентна сијалица за млади растенија

PowerPlant - Envirogrow 150W, 14000K компактна флуоресцентна сијалица за млади растенија

Цена: 2,730.00ден
 • Код:
  435
 • Тежина:
  0.300 кг

CFL сијалица со вграден електронски дросел (се вклучува директно на мрежата со фасонка Е40).

 

 • Не развива висока температура - може да се постави во максимална близина до растенијата.
 • Дава светло: 9000 lm.
 • Погодни за дополнително осветлување, странично осветлување, ратенија-мајки и клонови
 • Минимално ослободување на топлина/ 10000 часа живот
 • Не го допирајте стаклениот дел на сијалицата со раце
 • Не ја презатегнувајте
 • Осигурајте погодна вентилација
 • Не ја користете сијалицата ако е мокра

 

 

Растот, плодовите, издржливоста, па дури и времето на цветање на растенијата се целосно зависни од светлината што ја добиваат. Квалитетот и интензитетот на светлината како и времетраењето на осветлувањето се исклучително важни! Изградбата на правилен систем на осветлување ќе ви гарантира одлични резултати!

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.