Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

HAILEA HS-66A (1/4HP) HC CHILLER - Ладилник

Цена: 50,200.00ден
  • Код:
    4006
  • Тежина:
    19.000 кг

HS-66A може да разлади 300 литри вода од 28 Целзиусови степени до 18 Целзиусови степени по 20 часа континуирано работење.

Дигитален LCD контролен дисплеј. Титаниумски разменувач на топлина. Погоден за слатководни и морски резервоари.


Ладилник Hailea HS-66A

Hailea HS-66A го одржува вашиот аквариум во стабилен температурен опсег, намалувајќи го стресот врз рибите и коралите. За 20 часа лади 300 литри вода од 28 до 18 степени Целзиусови.

Аквариумските чилери се еден од најкритичните системи на аквариумот. Со аквариумскиот чилер Hailea, вашата аквариумска вода ќе се одржува во оптималниот температурен опсег, идеален за раст на рибите и коралите.

Чилерите Hailea се вредни за парите со оглед на тоа што нивната сигурност е докажана во текот на многу години овде во Сингапур.

Бенефиции од Hailea Chilers

-Сигурна и тивка единица за чилер, погодна за контрола на водата во затворен аквариум.

-Економично решение - чилерот Hailea чини помалку за чилерите со иста моќност.

-Силна метална шасија за да обезбеди чилерот да работи тивко.

-Дигитален LCD контролен дисплеј - лесно се контролира температурата на водата (3 Целзиусови мин.)
Современото домување не изгледа надвор од место во околината.
Еколошки разладно средство R134a
Титаниумски разменувач на топлина, погоден за свежа и морска вода.
Чилерот може да се напојува со пумпа за вода или филтер за напојување

Карактеристики:

-Моќност: 1/4 КС
-220-240V 50Hz
-Работна струја: 1,8А
-Вода во фрижидер: 100-800L
-Леден медиум: R134a
-Стапка на проток: 1000-2500L/H
-Големина: 435х295х470мм
-Капацитет: HS-66A може да разлади 300 литри вода од 28 Целзиусови степени до 18 Целзиусови степени по 20 часа континуирана работа

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
HAILEA HS-66A (1/4HP) HC CHILLER - Ладилник

Нови продукти