Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ КОМПЛЕТИ Dimlux Expert Series DE/EL/UHF-1000W/230V - Комплет осветлување

Dimlux Expert Series DE/EL/UHF-1000W/230V - Комплет осветлување

-10%
Цена: 39,000.00ден
Ценовник: 43,400.00ден
Попуст: 4,400.00ден (10.14%)
 • Код:
  3630
 • Тежина:
  0.000 кг

Целосно опремен комплет со баласт 1000W Xtreme, 1000W 230V EL Philips светилка и рефлектор Alpha Optics 98

 

Рефлекторот Alpha Optics 98 е дизајниран на принципот SBCS (Single Bounce Clear Sight) и е произведен од рефлектирачки материјал Miro Silver. На овој начин се постигнува максимална можна ефикасност (98%).

Упатство на користење
Брошура

 

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Dimlux Expert Series DE/EL/UHF-1000W/230V - Комплет осветлување
 • Максималната излезна моќност (осветленост)
 • Максимален ефект на дим
 • Функција Soft-Start, Soft-Dim, Soft-Off
 • Рачно затемнување во 8 позиции, вклучително и исклучено
 • Непречено затемнување со MaxiController
 • Повеќе дијагностички LED диоди
 • EOL функција (предупредување кога треба да се заменат светилките)
 • Баласт 1000W Xtreme, 1000W 230V, EL Philips светилка и Alpha Optics 98 рефлектор
 • Нивоа на затемнување: Soft-Off, 600W, 700W, 800W, 900W, 1.000W, 1.100W, 1.200W
 • Потрошувачка на енергија на 1.000W = 1.050W 4.5A на 230V
 • Потрошувачка на енергија при засилување 1.200W = 1.260W, 5.2A на 230V
 • Систем PPF на 1.200W= 2.470umol/s
 • Површина на осветлување: на 1.000 W= мин. 1,4 m² (15,06 ft²), максимум 3,3 m² (35,52 ft²) - на 1.200 W = мин. 1,65 m² (17,76 ft²), макс. 4 m² (43,05 ft²)
 • Димензии 675x275x130mm (26,5”x10,8”x5,1”)

Тежина 6,3 кг. (13,88 фунти)