Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ЃУБРИВА HOUSE AND GARDEN ЗА КОРЕН Roots Excelurator 500ml - стимулатор за корен

Roots Excelurator 500ml - стимулатор за корен

Цена: 5,770.00ден
  • Код:
    416
  • Тежина:
    0.600 кг

Roots Excelurator е јако концетриран стимулатор за корен и коренов систем.

 

Развива исклучително добар коренов систем. Помага да се развијат одлични коренови влакна. Формира филм околу коренот, со што ги штити од инфекции. Обезбедува одлична коренова средина. Го штити коренот од покафеавување.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Начин на употреба: Roots Excelurator се користи до 3-тата седмица на цветањето. 

Дозирање: 3 ml/10 L