Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА HESI СТИМУЛАТОРИ ЗА РАСТ И ЦВЕТАЊЕ HESI PK 13/14 1L - стимулатор за цветање во кокос/хидропоника

HESI PK 13/14 1L - стимулатор за цветање во кокос/хидропоника

Цена: 940.00ден
  • Код:
    413
  • Тежина:
    1.150 кг

Дополнителен фосфор и калиум!

Растенијата имат поголеми потреби од фосфор и калиум за време на фазата на цветање низ примена на HESI PK 13/14 целосно ја задоволува оваа потреба. Времето на цветањето е врв во животот на едно растение. Таа ја максимизира својата големина и има потреба од повеќе супстанции - фосфор за ензими и ДНК и калиум за транспорт на супстанциите во растението.

 

HESI PK 13/14 се користи во втората половина на цветање до претпоследна недела, бидејќи количината постепено се зголемува.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
HESI PK 13/14  1L - стимулатор за цветање во кокос/хидропоника

Дозирање: Започнете оплодување во текот на четвртата недела од цветниот период.

4-та седмица: 2.5 мл на 10 литра вода
5-та седмица: 5 мл на 10 литра вода
6-та седмица: 7.5 мл на 10 литра вода
7-ма седмица: 15 мл на 10 литра вода
8-ма седмица: прочистување или миење со вода

Состав:Р-9,0% ; К-7,2%

Погодно за одгледување во кокосна и хидро варјанта/хидропоника