Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома УНИШТУВАЧИ НА МИРИСИ VAPORTEK Vaportek Мембрана 4бр

Vaportek Мембрана 4бр

Цена: 745.00ден
  • Код:
    411
  • Тежина:
    0.002 кг

Vaportek Maxi Odeur Neutralizer 4бр. мембрани за полнење на уредот Vaportek.

 

Мембраните се полни со патентирана мешавина на етерични масла. Маслата се истураат низ мембраната и се испрскуваат во воздухот како сува пареа со помош на вентилатор или природен проток на воздух. Се бори и на крајот ги надминува мирисите на вашата растечка просторија! Работи 60 дена.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.