Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома УНИШТУВАЧИ НА МИРИСИ VAPORTEK Vaportek EZ disk Neutral 6гр - диск-ароматизер за јаки миризби

Vaportek EZ disk Neutral 6гр - диск-ароматизер за јаки миризби

Цена: 470.00ден
  • Код:
    409

Отстранлив неутрализирачки диск, содржи 52 природни етерични масла и есенции.

 

Воздушните молекули на активната супстанција се асоцирани со молекулите на мирисот, така што станува целосно препознатливо за нашето чувство за мирис. EZ-Discs се дизајнирани да се користат заедно со EZ-Twist и Vaportonic системи

 

• Секој диск се справува со приближно 57 m3
• Нетоксични и засилувачи; биоразградливи дискови траat до 30 дена
• Идеален за простории каде што е потребна постојана неутрализација ако несаканиот мирис е непрекинат
• Дизајниран првенствено за станбена употреба, а не за индустриска употреба

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.