Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

ROOT !T - тресет блокови за 'ртење

Цена: 850.00ден
  • Код:
    406
  • Тежина:
    0.000 кг

Пакет од 50 парчиња блокчиња  со природна сунѓерска структура

Одлично ртење и резултати без употреба на тресет. 100% биоразградлив и еколошки. Ги содржи потребните микроелементи и микроорганизми, кои помагаат во ртењето и раниот раст на исечоци.

Користете ROOT! T за здраво првично искоренување кое ветува експлозивен раст на вашите растенија! Користете за размножување, а потоа засадете директно во НТВ, стаклена волна и почва. 

 Специјално дизајнирана двојна дупка, и за исечоци и за семиња. 
Горниот, широк дел е совршена длабочина за повеќето семиња, дизајнирани за одредена ширина. Обезбедете совршена влага околу семето и да помогнете во брзото ртење на семињата.  

Постои втора дупка за исечоци што го задржуваат исечокот право додека првата дупка ќе ја земе идеалната количина на GEL ROOT! за да се искорени - за да им помогне на корените да растат брзо.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
ROOT !T - тресет блокови за 'ртење

Нови продукти