Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома КЛОНИРАЊЕ/ВКОРЕНУВАЊЕ ГЕЛОВИ ЗА КЛОНИРАЊЕ Clonex MIST 100ml - спреј за клонирање

Clonex MIST 100ml - спреј за клонирање

Цена: 680.00ден
  • Код:
    402
  • Тежина:
    0.250 кг

Спреј за поуспешно вкоренување.

 

Го олеснува ископувањето на исечоците. Моќна стимулација за да се формираат зелени матични клетки, ја забрзува поделбата на клетките на коренот. Специјалниот хормонски коктел помага да се формира силен коренов систем. Содржи целосен опсег на микроелементи потребни за добар почеток на младиот корен од првиот ден на ртењето.

Неверојатната мешавина за растенијата, користени од професионалци и аматери низ светот! CLONEX е транспарентен гел и е исклучително продуктивна формула на хормони, витамини и минерали. 

Процесот на клонирање, како и процесот на искоренување, се две деликатни фази во животниот циклус на растенијата.Затоа, за лозарите е важна задача да изберат соодветни производи и технологија за да обезбедат одлични резултати.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Clonex MIST 100ml - спреј за клонирање

Посипете го растението од кое ќе ги исечете, еднаш, 2 недели пред сечењето. Прскајте ги исечоците по сечењето за полесно искоренување и уште еднаш по 2 дена.

Нови продукти