Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома КОНТРОЛЕРИ G SYSTEMS КОНТРОЛЕРИ GSE controller - Контролер за клима со LCD дисплеј

GSE controller - Контролер за клима со LCD дисплеј

Цена: 10,980.00ден
  • Код:
    3016
  • Тежина:
    2.500 кг

Контролерот на вентилаторот EC со LCD дисплеј, тастатура и LED осветлување овозможува многу лесно прилагодување и читање на сите информации обезбедени од вентилаторот, како што се вистинската поставена брзина, температура, дневна/ноќна влажност, негативен притисок на вентилаторот и брзина на вентилаторот.

Вградениот сензор за светлина во сондата ги препознава дневните/ноќните режими. Контролерот на вентилаторот EC доаѓа со кабел за адаптер за напојување од 1 m, сензорски кабел од 4 m и кабел за вентилатор 2x 4m, вклучувајќи ги сите конектори со приклучок од 4 mm 3,5 mm. Подготвен е за употреба. Можете да програмирате 15 поединечни поставки со само три копчиња:


 

Карактеристика:


- Дневен температурен режим
- Дневна рутина на хистерезис
- Дневен режим на влажност
- Дневен режим на хистереза ​​и влажност
- Дневен режим со минимална брзина
- Дневен режим со максимална брзина
- Режим на ноќна температура
- Ноќна температура и хистереза
- Ноќна влажност
- Ноќен режим на хистереза ​​на влажност
- Ноќен режим со минимална брзина
- Ноќен режим со максимална брзина
- Прилагодете го негативниот притисок
- Ниво на сензор за префрлување
- Префрлување време / ноќ


 

LCD дисплеј:


- Графички и дигитален дисплеј со постојана брзина во минута
- Температура
- Константа на влажност
- Поставување на мерното место, над влезните копчиња

 

 

Контролорите во голема мера ја олеснуваат вашата работа и синхронизацијата помеѓу поединечните уреди во вашата просторија за растење.Тие обезбедуваат целосна контрола врз елементите што ги сочинуваат вашите системи за осветлување и вентилација.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

ШЕМА НА ПОВРЗУВАЊЕ

УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА

Димензии и технички податоци:

Куќиште: Висина = 61мм, Ширина = 98мм, Висина = 20мм
Напон: 12 VDC
Моќност: 35 mA
Класа на заштита: IP 20

Пакетот содржи:

1x EC контролер на вентилаторот
1x Напојување
1x Темп. сензор за влажност и светлина
2x4m кабел до вентилаторот
1x инструкции

Опсег на поставки:

Температура: 15C ° до 35C °, Hyst 1 до 5C °
Поставување на влажност: 0-100%, Hyst 1 до 20%
Минимална брзина: исклучено, 1% до 100%
Максимална брзина: 10% до 100%
Негативен притисок: 0% до -50%

 

Уредот е обезбеден со гаранција за дефекти во период од 2 години од датумот на купување. Во овој период, апаратот може да му се врати на продавачот со доказ за купување (потврда). Доколку се открие дефект, тој ќе биде поправен или заменет.

Оваа гаранција НЕ опфаќа злоупотреба на апаратот, случајно оштетување (паѓање, мокрење), поправки од неовластени лица.