Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома КОНТРОЛЕРИ G SYSTEMS КОНТРОЛЕРИ GSE controller - Контролер за температура и минимална брзина 10А

GSE controller - Контролер за температура и минимална брзина 10А

Цена: 7,320.00ден
  • Код:
    1926
  • Тежина:
    0.700 кг

Регулаторот за минимална брзина ја одржува температурата константна и спречува брзината да падне под одреден минимум. Може лесно да се контролира: температурата и минималната брзина се прилагодуваат со помош на две копчиња

Технички податоци и димензии:

 

- Контролор: ШxВxД = 160х100х90мм
- Дизајниран за: 10A / 2300W / TRIAC 1x16A
- 230 V / 50 Hz
- Дигитален сензор 5V Мери температури од -55 ° C до + 125 ° C (-67 ° F до + 257 ° F) 0,5 ° C точност од -10 ° C до + 85 ° C
- Класа на заштита: IP54
 
 
 
 
Контролорите во голема мера ја олеснуваат вашата работа и синхронизацијата помеѓу поединечните уреди во вашата просторија за растење.Тие обезбедуваат целосна контрола врз елементите што ги сочинуваат вашите системи за осветлување и вентилација.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА

Опсег на поставки:

Температура: од 20 ° С до -30 ° С

Минимална брзина: исклучено, 20% до -100%

Уредот е обезбеден со гаранција за дефекти во период од 2 години од датумот на купување. Во овој период, апаратот може да му се врати на продавачот со доказ за купување (потврда). Доколку се открие дефект, тој ќе биде поправен или заменет.

Оваа гаранција НЕ опфаќа злоупотреба на апаратот, случајно оштетување (паѓање, мокрење), поправки од неовластени лица.