Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      

Hydroponic Water Chiller HY2000 - ладилник за вода

Цена: 0.00ден
  • Код:
    3800
  • Тежина:
    21.000 кг

Хидропонскиот ладилник за вода HY2000 обезбедува континуирано и оптимално одржување на температурата во сите услови.

Погоден за стандардни системи и аквариуми до 500 литри. Овој чилер ги надминува традиционалните компресори со намалување на потрошувачката на енергија за 30% до 50%. Точно отчитување на температурата и опсег на поставување 18 ° -22 ° C (64 ° -72 ° F).

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Карактеристики на ладилникот за вода:
Ја намалува потрошувачката на енергија за 30% до 50%
Ги заменува традиционалните ладилни средства што го осиромашуваат озонот
Добива 3 од 150 на скалата на потенцијалот за глобално затоплување (GWP).
Спецификации на чилер HY2000:
Марка: Tecoponic
Модел: HY2000
Напојување: 230V-50Hz
Потрошувачка на енергија (ладење / греење): 435 W / 400 W
Еколошко ладилно средство: R134a
Мин. и Макс. Брзина на проток: 600 lt / h - 800 lt / h
Големина на резервоарот: до 2000 l
Димензии: mm. 310 x 310 x 500 (h)
Димензии: инчи 12,2 x 12,2 x 19,69 (h)
Тежина: 21,4 кг

Нови продукти

Најпродавани

Нашите водечки брендови