Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ ЛАМПИ CFL ЛАМПИ Agro Lite CFL 250W blue - лампа за раст

Agro Lite CFL 250W blue - лампа за раст

Цена: 0.00ден
  • Код:
    3803

Овие CFL светилки може да се користат во различни внатрешни градини. Иновативниот дел од овие комбинирани светилки за раст и цветање е нивната внатрешна технологија на баласт и нивниот уникатен дизајн, што ги прави идеални за влажни услови.
Тие можат да бидат главен извор на светлина, или за дополнително осветлување за растенијата. Светилката Agro Lite 250W BLUE е погодна за целата сезона на растење на вашите растенија.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Техничка информација:

штекер E40
Докажан успех при висока влажност.
Не им треба баласт за да работат.
Дизајниран за градинарство.
Целосен опсег.
Ладен спектар за вегетативно одгледување.
cETL сертифициран.
6400 K (сина)
250 W
15.750 лумени

Нови продукти

Најпродавани

Нашите водечки брендови