Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      

VDL Tray 110x100 - Тава за саксии без отвор

Цена: 2,880.00ден
  • Код:
    3196
Потрошено е, го нема во моментот

Садовите за одгледување имаат длабоки закривени дренажни садови кои помагаат да се исцедат хранливите раствори од вашите растенија, така што растението нема да биде трајно во вода. Секој послужавник вклучува и канали за одводнување.

Нови продукти

Најпродавани

Нашите водечки брендови